maanantai 5. marraskuuta 2007

VUOSIEN TAKAA

Pohjankartanon yläasteelle perustettiin vanhempaintoimikunta 10.9.2003. Toimikunnan nimi ”POKKA”, on koulun oppilaiden ehdotus. Vanhempaintoimikunnassa on jäsenenä 26 vanhempaa, rehtorin lisäksi kolme opettajaa ja kaksi oppilaskunnan edustaja. Kokouksia on ollut keskimäärin kerran kuukaudessa läpi toimikausien

Ensimmäisenä vuonna keskeisinä asioina ovat olleet toimikunnan toiminnan sisällön suunnittelu, toimikunnan nimen keksiminen, yhteistyön aloittaminen alueen muiden vanhempaintoimikuntien kanssa ja koulun kehittämiseen liittyvien asioiden kuten arvojen ja toiminta-ajatuksen kommentointi.

Toimintasuunnitelma muotoiltiin hyvin avoimeksi ja nimenomaan toimintaa keskittyväksi, jolloin oltaisiin mukana yläastelaisten nuorten elämänvaiheeseen liittyvissä tärkeissä asioissa yhdessäolon ja yhdessä tekemisen kautta. Ensimmäiseksi ikään kuin projektiksi, päätettiin ottaa ammatinvalinta.

POKKA järjesti 9.10.2004 ammattimessut, jossa oppilaiden vanhemmat esittelivät omia ammattejaan ja sitä minkälaiset ajatukset ja asiat olivat johtaneet siihen, että kukin juuri omassa työssään sattui olemaan.

POKKA:n joukko.

Ei kommentteja: